Syn af bil til IVECO biler og personbiler

Skal du have foretaget syn af bilen? Hos Bonde og Schmidt ApS, kan du få professionel syn af bil til IVECO varebiler, lastbiler og personbiler.

Med et bilsyn, kan vi ved at tjekke bilen igennem for fejl og mangler, forudse samt forebygge nogle skader, før uheldet er ude. På den måde er der mindre sandsynlighed for, at vognen pludselig vil gå i stå på landevejen.

Få syn af bil i området Vojens, Haderslev, Aabenraa, Kolding og resten af landet.

Hvor ofte skal der foretages syn af bil?

Med almindelige personbiler såvel som varebiler, vil en indkaldelse blive udstedt til et periodisk syn, fire år efter at bilen først blev registreret.

Der kan dog ske afvigelser fra bilsyn, såfremt bilen er blevet synet indenfor intervallet. Dette sker ofte i forbindelse med ejerskifte, eller med montering af anhængertræk. På den måde kan bilen afvige fra de gængse synsregler.

Problemer der ofte ses ved et bilsyn

Mange oplever en frygt for at bilen har betydelige mangler, der gør at den ikke når igennem bilsynet.

Ved på forhånd at tjekke bilen for de mest almindelige fejl, som hyppigt bliver påpeget i forbindelse med syn af bil, kan du på forhånd forberede bilen inden det periodiske syn.

Hyppige fejl kan f.eks. være:
Lygter - mange oplever at få af vide, at deres lygter ikke virker som de skal. Det er let selv at tjekke om lygterne fungere optimalt, men er man i tvivl, kan det være en god ide at få hjælp til at tjekke op på det, inden bilsynet. 

Dæk - mønsteret på dine dæk er en indikator for hvor nedslidte de er. De må som udgangspunkt ikke være mindre end 1,6 millimeter tynde. Man kan selv tjekke op på dette med en lineal, om dækkene skal skiftes, inden du kører til syn. 

Nummerpladelys - der er mange som glemmer at tjekke op på, om lyset i nummerpladen følger lovgivningen. Det er et krav i Danmark, at nummerpladen lyser tilstrækkeligt, så den kan ses på mindst 20 meters afstand. Heldigvis er det billigt at få fikset. 

Håndbremsen - For at tjekke om håndbremsen virker optimalt, kan et tip være at trække den, mens du holder bremset på en bakke. Hvis det får bilen til at holde stille, tyder det på at håndbremsen virker som den skal. 

Der kan være flere mangler på bilen, som er værd at tjekke op på inden syn af bil. Vi står gerne klar med rådgivning og hjælp, til dig som er i tvivl eller bare gerne vil være så klar som mulig til dit periodiske bilsyn. 

Hvis hjulene skal skiftes, eller hvis du skal have foretaget en reparation, kan vi med glæde også foretage skiftet for dig. 

Interesseret i at høre mere om syn af bil?

Hvis du ønsker at høre mere, står vi klar til at hjælpe dig. Vi bestræber os på god service af vores kunder, du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, såfremt du er i tvivl eller bekymret om fejl og mangler ved bilen.

Du er altid velkommen til at ringe på telefon 74 54 52 28 eller e-mail post@bonde-schmidt.dk.