Om os

IVECO biler tilbydes af IVECO specialist

​IVECO er et meget anerkendt mærke indenfor lastbiler og varevogne. Hos Bonde & Schmidt Eftf. ApS har vi over 38 års erfaring som IVECO forhandler, og derfor tøver vi ikke med at kalde os for IVECO specialist. Vi forhandler brugte IVECO biler, ligesom vi sælger både nye og brugte reservedele fra IVECO.

Derudover står vi også gerne for reparation og syning af alle IVECO biler. Med vores store kendskab til mærket kan vi nemlig løse de fleste opgaver på den slags biler, og det gør, at vi hurtigt og effektivt kan løse problemet. Som IVECO specialist sælger vi også ​dæk og udlejer biler​.

IVECO specialist med levering til hele Danmark

Vi er et mindre firma på syv mand, men vi har dog stadig en kundebasis, der strækker sig udover hele landet.

Vi sender nemlig vores reservedele til hele landet med en meget kort leveringstid. Derudover har vi også en god beliggenhed i Sønderjylland tæt på motorvejsafkørsel nr. 69.

Vi har mange faste kunder, der lader os reparere og syne deres IVECO biler, varebiler og lastbiler. Vores værdisæt handler om at give alle kunder den bedst mulige service. Den gode service ses på, at vi gør vores gode arbejde så hurtigt som muligt, så bilen hurtigt kan komme i gang igen.

Kontakt din forhandler for salg IVECO biler

Har du nogen spørgsmål til vores ydelser eller os som IVECO specialist, ser vi frem til en snak på telefon 74 54 52 28 eller e-mail post@bonde-schmidt.dk eller benytte vores kontaktformular til højre.

1

2

Vores historie

Den Allerførste opgave

Det var en beskeden start makkerparret Bonde & Schmidt Eftf. ApS foretog sig i 1967, og det var faktisk en tilfældighed, der førte de to sammen om at bygge en virksomhed op, som står i dag.
Marius Bonde, dengang bilmekaniker havde købt en bil til istandsættelse, men han skulle have hjælp til svejsearbejdet, hvorefter Henry Schmidt kom ind i billedet. Bilen blev pænt gjort istand og solgt. Arbejdet blev udført i en garage, som tilhørte Marius Bondes bedstemor, og det var på det grundlag, virksomheden voksede op og blev til det, den er i dag.​

Last- og varebiler er sagen

Det, der i dag forekommer en selvfølgelighed, var alt andet end det for 40 år siden.
Der skulle en kassekredit til at starte firmaet op i Marius Bondes bedstemors garage. Det lykkedes også at få kredit på 5000 kroner stillet til rådighed af Gl. Haderslev Sparekasse, selv om det holdt hårdt.

Og så kom der for alvor gang i foretagendet. Der blev købt biler til reparation, og der kom reparationskunder til. Garagen blev hurtigt for lille. Det var der råd for. Ved siden af garagen blev rejst en værkstedsbygning overvejende med teltdug som byggemateriale. Den blev der arbejdet energisk i, selv om det var drøjt især om vinteren. Men virksomheden fungerede med de to indehavere som drivende kræfter.

I 1970 indtraf en dramatisk situation. Det værksted, som efterhånden var udbygget og blevet ganske regulært, nedbrændte. Denne ulykke overlevede firmaet, eftersom det ved hjælp af familien lykkedes at genrejse værkstedet på blot 12 dage. Allerede inden branden havde Bonde & Schmidt udset sig en egentlig byggegrund til deres voksende virksomhed. Men det var ikke nemt dengang at få lov at bygge på grund af restriktioner vedrørende land- og byzoner. Men til sidst lykkedes det at få de nødvendige, og i 1971stod det nye værksted med sine 350 kvadratmeter færdigt på Høgelundvej 11 i Vedsted, Vojens.

Fortsat vækst gjorde det nødvendigt med udvidelser. Der blev bygget til i årene 1973, 1977, 1979 og 1986 så virksomheden i dag råder over et real under et tag på 850 kvadratmeter. Forklaringen på den hastige vækst skal søges i, at Bonde & Schmidt fra 1971 satsede på last- og varebiler dog uden at handle ret meget med dem.​

Det sker der en vending med i 1977. Bonde & Schmidt blev kontaktet af det daværende Fiat Lastbiler i Danmark om at blive forhandlere af dette mærke. Virksomheden besluttede sig til at sige nej. Det gjorde man også næste gang, Fiat henvendte sig i samme ærinde, men tredje gang lykkedes det Fiat-folkene at overtale Bonde & Schmidt til at blive forhandler af deres produkter.

Da Fiat gik med i Iveco-samarbejdet blev Bonde & Schmidt i 1983 forhandler for Iveco i det midtsønderjydske område.​Inden da havde Bonde & Schmidt i 1978 købt en maskinfabrik i Toftllund og der indrettet et lastvognsværksted. I dag fungerer Iveco og er med til at give kunderne nem adgang til den service, Bonde & Schmidt lægger så afgørende vægt på.