Reparation af IVECO varebiler

Bonde & Schmidt Eftf. ApS er et autoværksted, der har specialiseret sig i reparation af IVECO varebiler. Hos os tilbyder vi alt indenfor reparation af person- og varebiler, for kunder i Vojens - Haderslev og resten af Sønderjylland.

Vi udfører reparation af IVECO varebiler hurtigt​

Vi forstår at det kan være et stort problem, at ens bil stopper med at virke, når man er så afhængig af den, som last- og varevognschauffører ofte er.

Derfor forsøger vi også altid at arbejde så hurtigt som muligt, når vi udfører en reparation. Vi har selv en masse reservedele på lager, hvilket gør, at vi hurtigt og effektivt kan få udskiftet de dele, der ikke længere fungerer på bilen.

Vi bruger originale reservedele fra IVECO, hvilket sikrer en optimal driftssikkerhed og holdbarhed.

Desuden tilbyder vi gerne en lånebil som du kan bruge, mens reparationen er undervejs.

Foruden reparation af IVECO varebiler og lastbiler tilbyder vi også syn af person- og varevogne samt mindre lastbiler. Ved at syne bilen jævnligt, kan man forudse og forebygge nogle skader, før de sker, så der er mindre sandsynlighed for, at vognen pludselig går i stå på landevejen.

Kontakt os i dag for reparation af din bil

Er uheldet ude så der kræves en reparation, eller vil du blot forebygge skader på din bil, er vi hos Bonde & Schmidt den rette partner.

Har du brug for reparation af en af dine person- og varebiler, så kan vi kontaktes på telefon ​74 54 52 28 eller e-mail post@bonde-schmidt.dk.

Ring og hør hvordan vi kan hjælpe dig på
74 54 52 28