Hjulskift til IVECO biler og personbiler

Medmindre du kører på helårsdæk, ved mange nok at hjulskift skal ske 2 gange om året, når vi går fra vinter til sommer og omvendt. 

Hos Bonde & Schmidt ApS vil vi med glæde foretaget hjulskift af dine dæk. Det gælder både IVECO varebiler, lastbiler såvel som personbiler. 

Få professionelt hjulskift i området Vojens, Haderslev, Aabenraa, Kolding og resten af landet.

Hvorfor bør jeg få hjulskift?

Det er ikke alle der er lige opmærksomme på, at få skift af hjul på bil i tide, før vi går fra den ene årstid til den anden. 

Du skal dog være opmærksom på at du slider dækkene unødvendigt, da ved at kører med sommerdæk om vinteren, er med til at fremskynde et dækskifte, og omvendt med vinterdæk om sommeren.

Det betyder med andre ord, at du økonomisk set kan få større udgifter, ved ikke at få foretaget hjulskiftet.

Skift af hjul på bil tager ikke lang tid, såfremt du får en professionel til at foretage skiftet for dig.

Vi tilbyder derfor at foretage hjulskiftet til alle kunder i området Vojens, Haderslev, Aabenraa, Kolding og resten af Landet.

Sommerdæk om vinteren kan være farligt

Specielt Sommerdæk er ikke beregnet til at køre i sne og frost på vejene. Du vil derfor opleve at dækkene mister vejgreb, og i værste tilfælde kan du miste kontrollen over bilen og komme ud for et uheld. 

Vinterdæk derimod er beregnet til at håndtere det kolde vejrskift, og har derfor også bedre vejgreb. 

Vinterdæk om sommeren kan blive dyrt i længden

Med vinterdæk om sommeren, slider du hurtigere på mønsteret af dine dæk. Vinterdæk er nemlig meget tunge og usikre at kører i bil med om sommeren. Det medfører også at din bil vil bruge mere benzin per kilometer, og det er derfor dyrere i længden.

Få professionel hjulskift og vedligehold et godt vejgreb

Vi hjælper dig gerne med skift af hjul på bilen. Hvis du er interesseret, er vi at kontakte på telefon 74 54 52 28 eller e-mail post@bonde-schmidt.dk.

Vi glæder os til at høre fra dig!