Brugte IVECO varebiler sælges

​Står du og mangler en brugt varebil fra IVECO i god kvalitet, er Bonde & Schmidt ApS det rette sted at handle hos. Hos Bonde & Schmidt har vi 38 års erfaring indenfor mærket IVECO og arbejdet der hører til.

Når du køber brugte IVECO varebiler hos os, er du garanteret en bil, der er i god stand og renoveret med de originale reservedele fra IVECO.

Lad os hjælpe med at finde den helt rigtige varebil

Med vores ekspertise inden for mærket kan vi hjælpe dig med at finde frem til den helt rigtige varebil alt efter dit erhverv og dine forventninger til pris og stand mm.

Hos Bonde & Schmidt forhandler vi, udover brugte IVECO varebiler, de originale reservedele fra IVECO, ligesom vi sælger dæk og udlejer biler.

Vi er syv mand i vores firma og har en god beliggenhed i Sønderjylland tæt ved motorvejsafkørsel nr. 69. Det betyder, at vi har kunder fra hele landet såvel som fra vores nabobyer Haderslev og Vojens.

Vi har mange faste kunder, der får deres brugte IVECO varebiler og mindre lastbiler repareret og synet hos os.

Kontakt os for en god handel på brugte IVECO varebiler

Står du derfor og mangler en brugt varebil fra IVECO, er vi den helt rigtige forhandler. Du kan ringe til os i dag på telefon 74 54 52 28 eller skriv på e-mail post@bonde-schmidt.dk for at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig.​

Ring og hør hvordan vi kan hjælpe dig på
74 54 52 28