Reparation af ridser i bil og andre småskader

Vi kender alle følelsen af en ridse i billakken, eller en bule som kan ses på miles afstand.

Hos Bonde & Schmidt Eftf. ApS er vi professionelle i reparation af ridser i bil og mindre buler. Vi kan stå for din reparation af IVECO varebiler, lastbiler og personbiler.

Vi servicere kunder i området Vojens, Haderslev, Aabenraa, Kolding og resten af landet.

Få effektiv reparation af ridser i bil og mindre buler

Hvis du er bilejer, har du måske oplevet en eller flere ridser og buler på bilen. 

Det er irriterende at se på, og kan samtidig få bilen til at falde i værdi. Hvad end årsagen er, bør du få skaderne udbredt. 

Reparation af buler i bil samt ridser, er heldigvis ganske nemt og hurtigt at udbedre. Vi står klar med professionelt og moderne værktøj til at udbedre skaderne. 

Vi kan ligeledes hjælpe dig med reparation af større skader. Ved større skader kan reparationen tager længere tid, vi stiller derfor gerne en lånebil til rådighed, mens reparationen foretages.

Vi bestræber os dog på, at du kan få bilen med hjem igen samme dag, ved reparation af ridser i bil, mindre buler samt andre småskader. 

Specielt med last og varevognschauffører, kan det være problematisk når en reparation tager for lang tid, grundet man er så afhængig af den. 

Kontakt os hvis du skal have reparation af buler i bil eller ridser

Hvis du ønsker at få reparation af ridser i bil, buler eller andre småskader, står vi klar med det helt rigtige værktøj, til at udbedre skaden. 

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 74 54 52 28 eller post@bonde-schmidt.dk.

Med mere end 38 års erfaring, kan vi løse problemet for dig i området Vojens, Haderslev, Aabenraa, Kolding og resten af landet.

Vi vender tilbage hurtigst muligt, så du kan få udbedret skaden og ikke mister værdi i køretøjet.